Nordic IPTV erbjuder Sveriges Bästa IPTV

Utländska servrar

Våra servrar är baserade i utanför EU där både streaming och offshore hosting är lagligt, samt att våra servers är helt disklösa. Inga Svenska myndigheter har befogenhet där och vi kan lova dig att din integritet är bevarad. All trafik är krypterad och går ej att avlyssna.

Sveriges Bästa support

Är det något vi är kända för är det vår support. Det är inget vi har hittat på utan det kan ni läsa om på vårt forum, där våra kära kunder själva skriver om oss. Vi svarar alltid i chatten och är tillgängliga 365 dagar om året, 7 dagar i veckan och svarar alltid inom 1-5 minuter mellan våra öppettider.

Internationella kanaler

Över 15.000 kanaler från hela världen samt en massa film och serier VOD (video on demand). Hos oss ingår även PPV (pay-per-view) stora live event matcher.

Sport – Film – Serier – TvProgram – PPV – Allt på ett och samma ställe.

Premium Kanaler

Exklusiva premium kanaler som inte går att hitta någon annanstans i världen.

Nordic IPTV prioriterar Säkerhet

Säkerhet prioriteras

  • Disklösa servrar (inget lagras)
  • Anonyma ip tracks (alla ip adresser konverteras till anonyma)
  • Inget behov av VPN från kund
  • IP Adresser, Data, Loggar, Betalningsinformation lagras ej
  • Krypterade säkra mail konton
  • Databas töms automatiskt var 15e minut
  • Chatten på hemsidan är 110% krypterad för direkt kommunikation och går ej att avlyssna.

Betalning

Du betalar snabbt och enkelt hos oss med Swish.

Det du egentligen gör är köper Bitcoins som sedan skickas till oss direkt från växlingshandlaren. Växlingshandlaren delger INTE någon information om er så som Namn, Konto, Telefonnummer på Swishare. Det enda vi får är Bitcoinsen och det enda du köper är Bitcoins. Så du har absolut inget att oroa dig över, betalningen är HELT anonym och HELT säker.

Krypterad SSL trafik

För att göra det ännu säkrare för er har vi implementerat SSL Kryptering på vår hemsida så att trafiken mellan er och vår hemsida inte går att sniffa eller avlyssna. Fiffigt va? Ni kan validera vårt certifikat för att kontrollera att krypteringen är säker, godkänd och att ingenting hos oss befinner sig i Sverige genom att klicka här

SSL Anslutning ser ni då ni surfar in på vår hemsida med https:// protokoll istället för http.// och låset som dyker upp i adressfältet bekräftar detta

Nu går det även att få en extern kontroll av säkerheten hos vår kryptering. Klicka här för att utföra ett test.